Rappu- ja toimistosiivooja (Kerava-Järvenpää)

Kokoaikainen

Järvenpää, Kerava

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko kiinnostunut siivousalasta ja koet itsenäisen sekä toiminnallisen työn soveltuvan juuri sinulle? Tässä roolissa työpäivät kuluvat nopeasti erilaisten siivouskohteiden parissa! Haemme nyt asiakasyrityksellemme B-ajokortillista ja mieluiten autollista toimisto- ja rappusiivoojaa työskentelemään Keravan ja Järvenpään alueilla. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja tarjolla on työntekijän toiveen mukaan, joko täydet työtunnit tai osa-aikatyö! 

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden rappujen sekä toimistojen siivoamista huolellisella, mutta ripeällä työotteella. Töitä on tarjolla n. 30-37,5h/vko, mutta myös osa-aikatyö on sovittavissa. Työaika on päivisin n. 5-8h ja työajat sijoittuvat 8-17 välille arkisin. Pyhät ja viikonloput ovat aina vapaita!

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa mattojen ja lattioiden imurointia, lattioiden ja rappujen pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC-, suihku- ja saunatilojen pesuja ja yleistä siistimistä.

Työtä tehdään toisinaan yksin, ja toisinaan pareittain. Kohteiden välillä liikutaan autolla, jonka vuoksi B-ajokortti on välttämätön. Työssä voi käyttää omaa autoa tai asiakasyrityksemme autoa. Jos käytät omaa autoa, niin kohteiden välisistä siirtymistä maksetaan sinulle kilometrikorvaukset ja kaikki mahdolliset pysäköintikulut myöskin korvataan sinulle. Mikäli käytät asiakasyrityksemme autoa, niin huomioithan, että auto tulee hakea asiakasyrityksemme toimistolta Tuusulasta ja myöskin palauttaa sinne päivittäin. 

Toivomme:

Koska töitä tehdään toisinaan myös pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus yleisten tilojen siivoamisesta, rappusiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista rappuihin ja taloyhtiön tiloihin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä päivät hujahtavat aktiivisen työn touhussa nopeasti, ja osaan kohteista saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia. Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työsuhde on kuitenkin alkuun (ainakin 6kk ajan) WorkPowerin kautta. Työn aloitukseen kuulu hyvä, useamman päivän perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun sinulla on jotain kysyttävää!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Myös työn mahdollinen aloitusajankohta on hyvä mainita, mikäli siitä on jo etukäteen tietoa. Voit esittää tuntipalkkatoiveesi joko hakemuksessasi tai keskustella asiasta ensimmäisellä yhteydenottokerralla!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
miia.kulmala@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.