Rakennusyöntekijä varustettuna BE kortilla

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.6.2022

BE-kortillinen rakennustyöntekijä

Tule, näe, koita ja voita! Asiakasyrityksellämme tarve BE-kortilliselle rakennustyöntekijälle! Työtehtävään loistavasti soveltuva työntekijä on maanteiden kingi eli rattimies, joka pystyy varmin ottein mm. hallitsemaan vähän isommankin ajoneuvon näppärästi ja turvallisesti!

Työtehtäviisi kuuluukin siis henkilöautoajoneuvoyhdistelmien ajot. Lisäksi kaluston kuskaamista hallilta työmaille ja vastaavasti työmailta hallille. Pääset osallistumaan myös runkovaiheen rakennustöihin. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kyseisistä työtehtävistä aiempaa kokemusta, sillä työtehtävät on mahdollista mukauttaa osaamisesi tasoon. Tärkeintä onnistumisen kannalta on sinun motivaatiosi sekä et pelkää fyysistä käytännön työtä. Tämä työ vaatii kuitenkin voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja BE-ajokorttia. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaikasi tulee olemaan normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Maksamme vähintään rakennusalan TES mukaista palkkaa, ja aluksi tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa!

Lisätietoja tarvittaessa HR-Trainee, Sami –  0406679544

avainsanat: pirkanmaa, rakennustyöntekijä, BE-kortti, tampere, avoimet työpaikat, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.