Rakennustyöntekijöitä Turkuun

Kokoaikainen

Masku, Raisio, Turku

Haku päättyy 15.8.2022

Tois pual jokkee kaivataan rakennustyöntekijöitä!

Etsimme asiakasyrityksellemme useampia, lähtökohtaisesti jo vähän kokeneempia rakennustyöntekijöitä hallityömaalle Turun liepeille. Työtehtäviisi kuuluu sokkeleiden, valumuottien ja sosiaalitilojen rakentamista ja lisäksi mm. väliseinien runkojen rakentamista sekä levyttämistä. Valuhommiakin voi osaavalle tekijälle olla tarjolla.

Olet sitten timpuri, kirvesmies tai rakennustyöntekijä – tekevälle tyypille töitä on halutessasi tarjolla jopa vuodeksi eteenpäin. Tiedossa on vasta alkanut, monipuolinen työmaa, jossa työtehtävät tulevat vaihtelemaan aina kohteen etenemisen mukaan. Palkkaa maksamme tietty Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan ja myös matkakorvaukset kuuluvat palkkasi päälle. Muistathan, että työllistymisen edellytys on voimassa oleva työturvallisuuskortti.  

WorkPower on luotettava kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 2003. Työsuhteesi ajalle saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvaatteet, sekä osaavan ja välittävän HR-tiimimme tuen.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten pikaiset yhteydenotot HR-koordinaattori Katri Mäkinen 040 832 4363 tai laita hakemusta nettisivujemme kautta!

avainsanat: Turku, rakennustyöntekijä, rakennus, raksa, työmaa, avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.