Rakennustyöntekijöitä runkovaiheeseen PORVOO

Kokoaikainen

Haku päättyy 16.8.2022

Moikka! Löytyykö sinulla kokemusta runkovaiheen töistä? Kiinnostaako sinua rivitalotyömaat ja olet valmis työskentelemään Porvoossa? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, olet etsimämme henkilö! Etsimme tällä hetkellä Porvoossa toimivalle asiakkaallemme rakennustyöntekijöitä, joilla löytyy kokemusta ja osaamista runkovaiheen töistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme henkilöitä, joilla on jo kertynyt kokemusta rakennusalalta ja erityisesti runkovaiheen vaihtelevista työtehtävistä. Toivomme, että sinulla löytyy oma-aloitteista otetta työntekoon sekä aitoa halua näyttämään taitojasi työmaalla. Tämän lisäksi vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuutta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydettyä. 

Tarjoamme sinulle:
Meiltä saat sekä mielenkiintoisia, että vaihtelevia rakennusalan työtehtäviä! Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä, sekä HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Porvoo, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.