Rakennustyöntekijöitä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 22.10.2021

Onko intohimonasi rakennustyöt ja olet jo päässyt kokemaan sen hienon tunteen, kun näet oman työsi jäljen? Jos olet, meillä olisi hieno tilaisuus tarjota lisää näitä tunteita! 

Työtehtävät vaihtelevat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, työhösi saattaa kuulua mm. muotti- ja valutöitä, raudoitusta, väliseinien tekoa, elementtiasennusta, villoitusta ja tarvittaessa häneltä onnistuvat myös raivaus-, purku-, ja kantohommat. Työaika on normaalisti 7.00 – 15.30, joten muullekin elämälle jää vielä hyvin aikaa töiden lisäksi. Tässä työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, hyvää kuntoa, loistavaa asennetta sekä tietenkin sitä ammattitaitoa! Eduksi katsotaan myös oman auton käyttömahdollisuus, koska kaikki paikkamme eivät sijaitse keskustan sykkeessä. 

Kerro meille hakemuksessasi millaista työtä olet tehnyt ja millaista työtä haluaisit päästä meidän kautta tekemään. Vaikka rakennustaustasi olisi vähäinen, etsimme sinulle sopivaa työtä!

”Wörkkiläisenä” saat 

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään Talonrakennusalan TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia
  • olla oma itsesi

Osuiko tämä ilmoitus sinuun? Jos kiinnostuit tilaisuudesta, laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai ota yhteyttä!

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori

jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.