Rakennustyöntekijä Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 11.12.2022

Moikka! Rakennusalan osaaja jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaillemme ammattitaitoisia, oma-aloitteisia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä Vantaalle

Työtehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti rakennustyöntekijän tehtäviä, kuten rakennusten runkotöitä, sisustustöitä, viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennushommia oman osaamisesi mukaan. Työtehtäviä löytyy niin uudis– kuin korjausrakentamisenkin puolelta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on kerryttänyt jo kokemusta rakennusalalta tai on esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Tärkeintä on, että olet motivoitunut, innokas ja sinulta luonnistuu sekä itsenäinen, että tiimiityö. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen osaamista ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessi: 

Kirjaa hakemukseen mistä tehtävistä sinulla on jo kokemusta. Voit mainita myös minkälaiset hommat sinua erityisesti kiinnostaisi! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, raksa, rakennusmies, rakennusnainen, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!