Rakennustyöntekijä Vantaa

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 25.5.2022

Moikka! Etsimme hyvällä asenteella varustettuja, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä Vantaalle. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennustyöntekijän tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Oletko sinä etsimämme tekijä? 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän eri tehtävistä ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työmaalla hankittua osaamista. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen työntekijä, jolla on aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme hakijan omaavan rakennuspiirrustusten lukutaidon. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Meiltä saat mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen, osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, joissa on hyvä työskennellä. Välittävä HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan. Motivoituneelle ja hyvälle tekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR-koordinaattori Linda Sillanmäki 
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
0407751055 (ark. 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Vantaa, raksa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.