Rakennustyöntekijä vahinkokohteisiin

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa, Petäjävesi

Haku päättyy 11.6.2023

Rakennustyöntekijä vahinkokohteisiin

Haluatko työskennellä Keski-Suomen vesi- ja palovahinkokohteissa, missä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia vahinkosaneerausprojekteja? Etsimme kokenutta rakennustyöntekijää, joka haluaa ottaa vastuun erilaisista purku- ja jälleenrakennustöistä. Työkohteenasi on esimerkiksi keittiöt, märkätilat ja saunat, joissa on tapahtunut vesi- tai palovahinko.

Työsi on pääasiassa itsenäistä ja pääset näyttämään kädentaitosi alusta loppuun saakka. Oletko etsimämme omatoiminen tekijä, jolla on silmää työmaatiimissä työskentelyyn. Asiakaskohteissa vaaditaan myös hyvää asiakaspalveluasennetta, joka takaa tyytyväiset asiakkaat.

Mikäli sinulla on laatoitustaitoja, työ edellyttää vedeneristyssertifikaattia. Tehtävä vaatii aiempaa monipuolista rakennusalan osaamista ja ne muotoutuvat työkokemuksesi mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus ja työkalut ovat eduksi. 

Tarjoamme sinulle käyttöösi työmailla tarvittavat laadukkaat työvaatteet sekä suojavarusteet. Tukenasi on iloinen ja välittävä Jyväskylän raksatiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Tässä työssä pääset hyödyntämään monipuolista rakennusalan osaamistasi ja kehittymään siinä entisestään. Työskentely asiakaskohteissa tarjoaa vaihtelevuutta ja haasteita. Haluatko olla mukana palauttamassa vahinkokohteet entiselleen?

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi jo tänään järjestelmämme kautta ja kerro samalla aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Työt alkavat asiakasyritystemme tilausten mukaan. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella.

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori 

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus