Rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Hei! Etsimme ammattitaitoisia, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudellamaalla sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulta löytyy monipuolista kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Olet motivoitunut ja omatoiminen työntekijä, jolla on aito innostus alaa kohtaan. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työkohteet sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi saat meiltä mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusimaa, Uusimaa, Hyvinkää, Riihimäki, raksa, Järvenpää, Sipoo

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.