fbpx

Rakennustyöntekijä uudistyömaalle Sastamalaan

Kokoaikainen

Sastamala

Haku päättyy 27.9.2021

Hei rakennustyöntekijä! Tule tekevään joukkoomme ja aloita työt uusien haasteiden parissa!

Me WorkPowerilla etsimme eri taitotasolla varustettuja rakennustyöntekijöitä uudistyömaalle Sastamalaan. Töiden arvioitu kesto noin 4 kuukautta. Työtehtäviin kuuluu mm. valu- ja kuratyöt, turvaporrasaskelmien teko, työmaan siivous- ja raivaustyöt sekä paljon muita tehtäviä. Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä työskentelemään itsenäisesti jo itsellesi tutuissa tehtävissä. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja missä haluaisit vielä kehittyä.

Työsuhde solmitaan WorkPowerin kanssa vuokratyösuhteena, joka tarkoittaa, että saat kaikki tarvittavat turvallisuusvarusteet kauttamme sekä koko työsuhteen kestävän tuen osaavalta HR-tiimiltämme. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Palkkaus kokemuksesi ja Rakennusalan TES mukaan, matka- ja työkalukorvauksineen. 

Laita hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta ja jutellaan lisää videohaastattelussa!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, rakennustyöntekijä, Sastamala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.