Rakennustyöntekijä SYKSY 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 20.6.2023

Rakennustyöntekijä syksylle 2023!

Kiinnostaako sinua vaihtelevat työtehtävät ja osaamisesi kehittäminen rakennusalan parissa? Oletko kenties päässyt jo kerryttättämään kokemusta aikaisemmissa työtehtävissäsi? Siinä tapauksessa olet juuri etsimämme henkilö! Haemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä, jotka pystyisivät työskentelemään elokuun lopusta tai syyskuun alusta. Töitä on monipuolisesti tarjolla sekä uudis- että korjausrakentamisen parissa.

Työnkuva:

Töitä tehdään usein vaihtelevissa kohteissa ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 07.00-15.30 välillä. Tässä on siis erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin!

Edellytämme hakijoilta:

  • Aiempaa kokemusta rakennustehtävistä
  • Voit myös olla rakennusalan opiskelija, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan käytännön tasolla työmaalla
  • Aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
  • Halua oppia uutta
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on loistava mahdollisuus päästä tekemään kesätöitä mielenkiintoisten tehtävien ja arvostettujen asiakasyritysten parissa! Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi aurinkoinen HR-tiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja on tukenasi koko työsuhteesi ajan. 

Hakuprosessi:

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö niin laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan meille myös mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä työtehtävistä, joista olet erityisen kiinnostunut! Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti kesän loppuun tai syksyn alkuun!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, raksa, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus