Rakennustyöntekijä SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.8.2022

Heippa! Etsitkö mielekästä työtä tulevalle syksylle 2022? Haluatko toimia rakennusalan monipuolisten tehtävien parissa? Jos edelliset kysymykset osuivat sinuun, olet etsimämme henkilö! Me haemme tällä hetkellä Uudellamaalla toimiville asiakkailemme Rakennustyöntekijöitä työskentelemään syksyllä 2022. Tarjoamme osaamisesi ja kokemuksesi mukaan työtehtäviä niin uudis- kuin korjausrakentamisenkin puolelta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme ensisijaisesti henkilöitä, joilla on jo kertynyt kokemusta rakennusalalta tai opiskelee rakennusalaa. Tästä huolimatta, tärkeintä tehtävän kannalta on, että olet halukas pistämään itsesi likoon ja näyttämään mihin kykenet työmaalla. Toivomme hakijoilta reipasta asennetta työntekoon, oma-aloitteisuutta sekä aitoa halua kehittyä ammattilaisena. Tämän lisäksi edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen osaamista ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi auton käyttömahdollisuutta, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta. 

Hakuprosessi:
Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan. Haastattelemme hakijoita jo kesän aikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi saat meiltä mielekkäät sekä mielenkiintoiset rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi mukavat ja laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Mukava HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.