Rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 26.6.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennustyöntekijää!

Työnkuva:
Rakennustyöt voivat sisältää mm. liiketilojen saneerauskohteita, teollisuuden tilojen laajentamista tai uudisrakennusta. Työssä voit rakentaa esimerkiksi väliseiniä tai vesikattoa. Toivomme hakijalta kokenutta otetta rakennustöihin sekä reipasta ja käytännönläheistä asennetta. Luemme eduksesi myös alalle soveltuvan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Lisäksi toivomme sinulta: 
– Aitoa kiinnostusta työtä kohtaan
– Motivoitunutta asennetta
– Joustavuutta

Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta. Palkkaa maksamme rakennusalan TES:in mukaan. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja työt alkavat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisätietoja:
HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: raksa, rakennusmies, pori, rakennus, rakennustyöntekijä, kirvesmies

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.