Rakennustyöntekijä Riihimäki

Kokoaikainen

Riihimäki

Haku päättyy 8.7.2022

Etsinnässä rakennustyöntekijä Riihimäelle! 

Oletko sinä etsimämme rakennusalan ammattilainen, joka on ehtinyt kerryttää jo kokemusta rakennustöistä? Haemme alasta motivoituneita, luotettavia ja osaamista omaavia rakennustyöntekijöitä Riihimäelle sekä muualle Kanta-Hämeen alueelle. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennustyöntekijän tehtäviä runkotöiden ja viimeistelytöiden välillä oman osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet omatoiminen tekijä, joka kykenee itsenäisen työskentelyn lisäksi ahkeroimaan osana tiimiä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Toivomme hakijan omaavan rakennuspiirrustusten lukutaidon. Työssä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on merkittävä etu, sillä työmaat saattavat sijaita etäällä julkisista liikenneyhteyksistä.

Tarjoamme sinulle:
Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti rakennustyöntekijän työtehtäviä. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaan osaamisesi aina huomioiden. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Välittävä ja iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Hakuprosessi:
Haluatko jo hommiin? Laita hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten älä epäröi laittaa hakemusta jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989 (arkisin 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Riihimäki, raksa, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.