Rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere

Haku päättyy 31.1.2022

Kuvaako monipuolinen taitojasi rakennusalalla? Meillä olisi juuri sinulle hommia tiedossa!

Etsimme asiakkaamme vuosisaneerauskohteeseen omatoimisia ja monitaitoisia rakennusmiehiä, joiden työtehtäviin kuuluu mm. väliseinätyöt, villoitus, panelointi, ikkuna- ja oviasennus sekä paljon muita rakennustöitä oman osaamisen mukaan. Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä sekä kykyä työskennellä niin itseohjautuvasti kuin tiimissä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarkastelemaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, ja tarkemman aloituksen voimme sopia haastattelussa. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiville ja taika mukavan säännöllinen ma-pe klo. 7-15.30.

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä miltei 300 työntekijää työskentelee kauttamaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja soita haastatteluaika suoraan rekrytointivastaavalta!

Yhteydenottoa odotellen: HR-koordinaattori Ira Martin p. 040 676 6383

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.