Rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.10.2021

Oletko etsimämme aktiivinen ja motivoitunut rakennustyöntekijä? Etsimme asiakkaamme työmaalle uudiskerrostalokohteeseen useampaa rakennustyöntekijää!

Tulet tekemään työtehtäviä oman osaamisesi mukaan. Työtehtävinä mm. betoni- ja raudoitustöitä, muottihommia, kaideasennuksia sekä raivaus- ja kantotöitä. Pääset työskentelemään ammattitaitoiseen porukkaan, jossa arvostetaan eri kokemustason tekijöitä. Toivomme siis hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota oppia lisää kirvesmiesten mukana!

WorkPower on työllistänyt rakennusalan tekijöistä vuodesta 2003 alkaen. Olemme saaneet kiitosta nopeasta ja helposti lähestyttävästä palvelusta. Voit käydä lukemassa palautteita työntekijöiltämme sekä asiakkailtamme täältä.

Tampereen raksatiimimme hoitaa rekrytointia. Voit soittaa Jennalle ma-pe välillä klo 10-16 kysyäksesi lisätietoja.

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Tervetuloa työskentelemään välittävän työnantajan leiviin!

 

Avainsanat: raksa, rakennusala, rakennusmies, uudiskohde, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.