Rakennustyöntekijä perustustöihin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.7.2022

Moikka! Löytyykö sinulla vankkaa kokemusta raudoitus- ja muottitöistä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme tekijä! Etsimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla toimiville asiakasyrityksillemme rautaisia ammattilaisia raudoitus- ja muottitöihin. Työtehtäviisi tulee kuulumaan monipuolista perustustöitä, kuten raudoituksia, muottitöitä ja valuja.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta raudoitus- ja muottitöistä, sekä rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Katsomme rakennusalan koulutusta eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme käytännöllistä osaamista raudoitus- ja muottitöiden parissa! Tämän lisäksi vaadimme hakijoilta kykyä työskennellä suunnitelmallisesti sekä itsenäisesti, että tiimissä. Oman auton käyttömahdollisuutta on plussaa mutta ei välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Meidän kautta pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa! Tämän lisäksi saat meiltä rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajalle.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti millaista kokemusta sinulla löytyy ja millaisia työtehtäviä olet suorittanut. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, perustustyö, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.