Rakennustyöntekijä päiväkotityömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.12.2022

Kiinnostaisiko sinua ura rakennusalalla? Meillä saattaisi olla juuri sinulle hommia tiedossa!

Etsimme asiakkaallemme päiväkotityömaalle Hervantaan omatoimista ja monitaitoisia rakennustyöntekijää. Työtehtäviisi saattaa kuulua mm. väliseinätyöt, villoitus, panelointi, ikkuna- ja oviasennus sekä muita rakennustöitä, sinun oman osaamisesi mukaan. Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä kykyä tiimityöskentelyyn sekä itsenäiseen työhön. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia esim. haastattelussa. Palkkaa me maksamme aina tekijän ammattitaidon ja osaamisen mukaan, rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työpäiväsi ovat arkipäivisin sekä mukavan säännöllinen työajoin klo. 7-15.30.

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä miltei 300 työntekijää työskentelee kauttamaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

Tässäpä olisi nyt niitä kuuluisia töitä tarjolla. Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

 

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

 

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, raksa, työmaa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!