Rakennustyöntekijä päiväkotityömaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.10.2022

Kiinnostaisiko sinua ura rakennusalalla? Meillä saattaisi olla juuri sinulle hommia tiedossa!

Etsimme asiakkaallemme päiväkotityömaalle Hervantaan omatoimista ja monitaitoisia rakennustyöntekijää. Työtehtäviisi saattaa kuulua mm. väliseinätyöt, villoitus, panelointi, ikkuna- ja oviasennus sekä muita rakennustöitä, sinun oman osaamisesi mukaan. Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä kykyä tiimityöskentelyyn sekä itsenäiseen työhön. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia esim. haastattelussa. Palkkaa me maksamme aina tekijän ammattitaidon ja osaamisen mukaan, rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työpäiväsi ovat arkipäivisin sekä mukavan säännöllinen työajoin klo. 7-15.30.

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä miltei 300 työntekijää työskentelee kauttamaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

Tässäpä olisi nyt niitä kuuluisia töitä tarjolla. Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

 

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

 

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, raksa, työmaa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.