Rakennustyöntekijä leikkikenttä työmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.5.2022

Asiakasyrtyksemme etsii rakennustyöntekijää Tampereen seudulle! 

Haussa siis tarkemmin rakennustyöntekijä, jonka työtehtävä olisi pääsääntöisesti olla leikkipaikka-asentaja. Kyseessä siis liikunta-, että leikkipaikkojen asennustyö, Tampereen keskustasta n. 25km säteellä. Työtehtäviin sisältyy vanhojen purku- ja uusien asennushommat. Maanrakennustyötä luvassa myös tässä työtehtävässä. Sinulla ei tarvitse olla omaa ajoneuvoa, mutta kortti on pakollinen. Kohteet ovat vaihtuvia. Töitä luvassa lumen tuloon asti… eli toivottavasti siis pidempään, kuin ensi juhannukseen. 

Odotamme sinulta: 

– kuorma-autokortti katsotaan eduksesi sekä kokemus vaihtolavahommista   

– alan kokemusta ja/tai koulutusta

– pienkaivinkonehommat hallussa.

– Ajokortti pakollinen

– voimassaoleva työturvallisuuskortti

Lisäksi:

Aloitus ajankohta olisi liukkaasti heti vapun jälkeen. Työaika 7.-15.30. Palkkaa maksetaan oman osaamisen, koulutuksen ja kokemuksen mukaan, hyödyntäen rakennusalan TESiä. 

Palkkaamme tekijän samantein, kun sopiva mestari löytyy. 

Yhteystiedot: 

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: tampere, pirkanmaa, rakennus, työpaikka, maanrakennus, työpaikka, 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.