Rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Äänekoski, Petäjävesi, Uurainen, Toivakka

Haku päättyy 4.10.2022

Haemme osaavaa rakennustyöntekijää Keski-Suomen työmaille 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo rakennusalan työkokemusta, suoriudut itsenäisesti useammista rakennusalan työtehtävistä ja sinulla on kokemusta eri työvaiheista. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista rakennusalan työtehtävistä, jotka vaihtelevat oman osaamisesi ja asiakkaidemme työmaiden vaiheiden mukaan. Työmaat voivat olla niin uudis- kuin saneerauspuolella.  

Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, huolellinen ja täsmällinen. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voit tarvittaessa suorittaa kätevästi myös etänä. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä se helpottaa työmaille kulkemista. Jotkut työmaat sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Palkka pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen ja osaamisen/kokemuksen mukaan maksamme henkilökohtaista palkanosaa. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti. Koko työsuhteesi ajan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Jyväskylän raksatiimiin, joka auttaa sinua työelämän asioissa.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemusta kannattaa laittaa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen ja asiakkaidemme työtarpeiden mukaan. 

Lisätietoja:

Sandra Häyrinen, HR-koordinaattori
sandra.hayrinen@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.