Rakennustyöntekijä kesätyö 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.2.2023

Kesätöihin raksalle!

Haluatko viettää seuraavan kesän rakennustöiden parissa? Oletko kenties jo ehtinyt kerryttää kokemusta rakennusalan töistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle mahtavia uutisia! Me haemme nimittäin nyt Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme reippaita rakennustyöntekijöitä kesän 2023 ajaksi. Töitä on monipuolisesti tarjolla uudis- ja korjausrakentamisen puolelta.

Työnkuva:
Työt tehdään usein vaihtelevissa kohteissa ja työaika on pääsääntöisesti klo 07.00-15.30 välillä. Tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin!  

Edellytämme hakijoilta:

  • Aiempaa kokemusta erilaisista rakennustehtävistä
  • Voit myös olla rakennusalan opiskelija, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan käytännön tasolla työmaalla
  • Aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
  • Oppimishalua
  • Halua pistää itseäsi likoon työmaalla ja näyttää osaamistasi
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sujuvaa suullista suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle:
Tässä on arvokas mahdollisuus päästä tekemään kesätöitä mielenkiintoisten tehtävien ja arvostettujen asiakasyritysten parissa! Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi HR-tiimimme tulee olemaan tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Jos kiinnostuit tästä ilmoituksesta, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita aktiivisesti hakuajan aikana, ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan, esimerkiksi koulusi aikataulujen mukaan. Hyvin pärjäävillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkamaan työsuhteen kanssamme myös kesäsesongin jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!