Rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi

Haku päättyy 6.2.2023

Rakennustyöntekijä kesäksi – olisitko se sinä?

Etsimme Tampereen seudulle kesäksi rakennustyöntekijöitä!

Mikäli olet aidosti kiinnostunut rakennusalasta ja sinulla on jo hieman kokemusta, olet etsimämme kaveri! Pääset rakennustyömailla tutustumaan moniin erilaisiin ihmisiin sekä verkostoitumaan alan ammattilaisten ja yritysten kanssa.

Työtehtäviäsi kesän aikana voivat olla mm. kanto-, raivaustyöt ja yleinen työmaan järjestely, suojausten laitto ja poisto, muottien putsaus ja lajittelu, kokeneiden ammattilaisten avustaminen, piikkaus ja hionta sekä muut tehtävät oman osaamisesi ja oppimiskyvyn mukaan. Eli pähkinänkuoressa työsi sisältää erilaisia vaiheita aina sieltä alkutekijöistä viimeistelyvaiheeseen asti – työtehtäväsi määräytyvätkin pitkälti työmaan tilanteen ja oman osaamisesi mukaan.

 

Odotamme sinulta:

 

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, koordinaattori

0406679544

 

Palkkasimme viime vuonna liki 200 kesätyöntekijää, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä kesäksi meidän kauttamme! Ota siis rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai laita hakemusta tulemaan. Työsuhteesi ajan sinua palvelee WorkPowerin nuorekas HR-tehotiimi.  

 

Avainsanat: pirkanmaa, raksa, rakennusala, kesätyö, 2023, tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!