Rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Uurainen, Muurame

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme rakennustyöntekijöitä kesäkaudelle Keski-Suomen työmaille!

Työtehtäväsi rakennustyöntekijänä koostuvat monipuolisista rakennusalan työtehtävistä, jotka vaihtelevat oman osaamisesi ja asiakkaidemme työmaiden vaiheiden mukaan. Työmaat voivat olla joko uudis- tai saneerauspuolella. Työaikasi sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 7.00-15.30 välille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo rakennusalan työkokemusta, suoriudut itsenäisesti useammista rakennusalan työtehtävistä ja sinulla on kokemusta eri työvaiheista. Olet myös saattanut käydä alan koulutuksia.

Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, huolellinen ja täsmällinen. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli korttisi on päässyt vanhenemaan, niin pääset uusimaan sen helposti tästä linkistä: https://tyoturvallisuuskortti.fi/ Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä se helpottaa töihin kulkemistasi. Osa työmaista voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan töitä lähellä sinun kotiasi.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Palkka pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen ja osaamisen/kokemuksen mukaan maksamme henkilökohtaista palkanosaa. Työmaat ja asiakkaat voivat olla vaihtuvia sekä töiden kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä näkemään monipuolisesti erilaisia työmaita!

Mikäli tunnistit itsesi, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, millaista kokemusta olet jo hankkinut. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa asiakkaidemme tilausten mukaan. 

Lisätietoja arkisin klo 9-16:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / p. 045 125 2737

avainsanat: rakennus, raksa, Jyväskylä, Keski-Suomi, rakennustyöntekijä, kesätyö, talonrakentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!