Rakennustyöntekijä KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 14.7.2022

Moikka! Etsitkö vielä kesätöitä ja olet kiinnostunut rakennusalan monipuolisista tehtävistä? Mahtavaa, laita hakemuksesi tulemaan! Etsimme nimittäin vielä Uudellamaalla toimiville asiakasyrityksillemme rakennustyöntekijöitä kesän 2022 ajaksi. Tarjolla on työtehtäviä sekä uudisrakentamisen, että korjausrakentamisen puolelta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat jo ehtineet kerryttää kokemusta rakennusalalta tai opiskelee rakennusalaa. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla löytyy aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan ja että olet valmis pistämään itsesi likoon työmaalla. Tämän lisäksi toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon, sekä halua kehittyä ammattilaisena. Vaadimme myös hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:
Meidän kautta pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa! Saat myös rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan ja kaikki tarvittavat työvarusteet. HR-tiimimme on myös tukenasi jokaisessa kysymyksessä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita heti hakemuksesi tulemaan! Haastattelemme hakijoita jatkuvasti hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.