Rakennustyöntekijä KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Moikka! Kiinnostaako sinua päästä viettämään kesää rakennusalan töiden parissa? Loistavaa, sillä me haemme nyt Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme Rakennustyöntekijöitä työskentelemään kesän 2022 ajaksi. Työtehtäviä löytyy niin uudis- kuin korjausrakentamisenkin puolelta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on jo rakennusalalta kokemusta kerryttänyt osaaja tai esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja innokas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi työmaalla. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta. Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen osaamista ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti kevään ja kesän 2022 aikana esimerkiksi koulusi aikataulujen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä rakennusalalla, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesäsesongin jälkeen!

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi saat meiltä mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Mukava HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.