Rakennustyöntekijä KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 25.5.2022

Rakennustyöntekijä kesäksi – olisitko se sinä?

Etsimme Tampereen seudulle kesäksi rakennustyöntekijöitä!

Mikäli olet aidosti kiinnostunut rakennusalasta ja sinulla on jo hieman kokemusta, olet etsimämme kaveri! Pääset rakennustyömailla tutustumaan moniin erilaisiin ihmisiin sekä verkostoitumaan alan ammattilaisten ja yritysten kanssa.

Työtehtäviäsi kesän aikana voivat olla mm. kanto-, raivaustyöt ja yleinen työmaan järjestely, suojausten laitto ja poisto, muottien putsaus ja lajittelu, kokeneiden ammattilaisten avustaminen, piikkaus ja hionta sekä muut tehtävät oman osaamisesi ja oppimiskyvyn mukaan. Eli pähkinänkuoressa työsi sisältää erilaisia vaiheita aina sieltä alkutekijöistä viimeistelyvaiheeseen asti – työtehtäväsi määräytyvätkin pitkälti työmaan tilanteen ja oman osaamisesi mukaan.

 

Odotamme sinulta:

 

Palkkasimme viime vuonna reilusti yli 100 kesätyöntekijää, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä kesäksi meidän kauttamme! Ota siis rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai laita hakemusta tulemaan. Työsuhteesi ajan sinua palvelee WorkPowerin nuorekas HR-tehotiimi.  

Kesän rekryistä vastaa:

HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

HR-koordinaattori Katri Mäkinen 0408324363 / katri.makinen@workpower.fi

HR-harjoittelija Sami Pasori 0406679544 / sami.pasori@workpower.fi

 

Avainsanat: pirkanmaa, raksa, rakennusala, kesätyö, 2022, tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.