Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 17.10.2022

Rakennustyöntekijälle töitä tarjolla Hämeenlinnassa!

Etsimme Hämeenlinnaan aloittelevaa, mutta jo hieman kokemusta omaavaa rakennustyöntekijää uudistyömaalle. Voit olla esimerkiksi juuri valmistunut alan opiskelija tai jo jonkun aikaa alalla työskennellyt  ja osaamistasi vastaavia tehtäviä voi olla vaikkapa erilaiset villoitukset ja eristämiset, piikkaukset tai purkutyöt. 

Tarjolla on monipuolisesti työtehtäviä oman osaamisesi mukaan ja työmaalla pääset tekemään töitä kokeneempien tekijöiden kanssa ja näin ollen kerryttämään osaamistasi! Palkkaa maksamme Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi huomioiden, joten kerrothan jo hakemuksessa tai viimeistään haastattelussa osaamisestasi! Työ alkaa joustavasti elo-syyskuun aikana ja työaika on arkisin 7–15.30. Voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus tai soittele lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla vuodesta 2003 toiminut henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme työskentelee lähes 300 rakennustyöntekijää. Työsuhteen ajalle saat nuorekkaan ja osaavan HR-tiimimme tuen ja laadukkaat työvaatteet!

avainsanat: Hämeenlinna, rakennustyöntekijä, aloitteleva, rakennus, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.