Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan!

Kokoaikainen

Hattula, Hämeenlinna

Haku päättyy 15.8.2022

Hei rakennusmies! Tule tekevään joukkoomme ja aloita työt uusien haasteiden parissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme eri taitotasolla varustettuja rakennustyöntekijöitä uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin Hämeenlinnaan. Työnkuvaan kuuluu kirvesmiehen ”oikeana kätenä” toimiminen, avustaen ja oppien uutta rakennusalaan liittyvistä tehtävistä. Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä työskentelemään itsenäisesti jo itsellesi tutuissa tehtävissä. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika normaalisti arkisin klo 7-15.30. Palkkaus kokemuksesi ja rakennusalan TES mukaan, matka- ja työkalukorvauksineen. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, joten kohteen valmistuttua voit jatkaa työskentelyä toisen asiakasyrityksen työmaalla eri tehtävien parissa. 

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, harjoittelija

0406679544

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, sekari, kokopäivätyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.