Rakennustyöntekijä HÄMEENLINNA

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 12.7.2022

Moikka! Haemme tällä hetkellä Hämeenlinnassa toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia  ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi rakennusten runko- ja vesikattotöitä, sisustus- ja viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. Työtehtäviä löytyy sekä uudisrakentamisen, että korjausrakentamisen puolelta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat ehtineet kerryttää kokemusta rakennusalan tehtävistä, tai opiskelee rakennusalaa. Tärkeintä kuitenkin on, että olet aidosti motivoitunut rakennustehtäviin ja valmis näyttämään taitosi työmaalla. Tämän lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ammattilaisena. Työssä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta. 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä vaihtelevien ja mielenkiintoisten rakennustehtävien parissa, sekä rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä, sekä välittävä HR-tiimimme tuen kaikissa kysymyksissä. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, rakennustyöntekijä, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.