Rakennustyöntekijä etuputseihin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 28.8.2022

Etsinnässä etuputsari! Haemme nyt asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin omatoimisia ja ammattitaitoisia etuputsareita. Työt alkavat sopimuksen mukana, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi heti!

Työtehtävät:

Työtehtäväsi tulevat sisältämään etuputsarin töitä, kuten hiontaa, oikomisia sekä seinien ja lattioiden tasoituksia sekä muita rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on jo rakennusalalta ja erityisesti etuputsarin töistä kokemusta kerryttänyt osaaja. Tärkeintä on, että olet motivoitunut, innokas ja sinulta luonnistuu sekä itsenäinen, että tiimiityö. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen osaamista ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi, sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä, sekä iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan! Työt sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: etuputsari, rakennusala, rakennustyöntekijä, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, raksa, rakennustyöntekijä, etuputsi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.