Rakennustyöntekijä Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 22.8.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme jo kokemusta kerryttänyttä rakennustyöntekijää Espoossa sijaitsevalle työmaalle. Töiden arvioitu alkamisaika on elo-syyskuun vaihteessa tai henkilön löydyttyä. Osaavalle tekijälle mahdollisuus pitkäaikaiseen keikkaan!

Työnkuva:
Työ sisältää erilaisia yleismiehen tai -naisen tehtäviä työmaalla. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi valumuottien tekoa, paikkauksia, piikkausta, kaapelien vetoa sekä muita avustavia tehtäviä työmaalla.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme tekijää, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta rakennusalalta. Sinulta tulisi löytyä osaamista valumuottien teosta, paikkauksista, piikkaamisesta ja kaapeleiden vedoista sekä valmiutta tehdä myös avustavia tehtäviä työmaalla, kuten raivaus- ja siivoustöitä. Kokemuksesi ja osaamisesi lisäksi arvostamme ammattitaitoista asennetta työtä kohtaan, sekä halukkuutta pistää itsesi likoon ja näyttää mihin kykenet työmaalla. Tämän lisäksi edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen osaamista ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Hakuprosessi:
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat alustavan arvion mukaan syyskuun alussa. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi saat meiltä mielekkäät sekä mielenkiintoiset rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi mukavat ja laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Mukava HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.