Rakennussiivouksen ammattilainen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 16.10.2022

Rakennussiivouksen ammattilainen uudiskohteelle Tampereelle

Rakennussiivoojana tulet työskentelemään rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen sekä erilaisten aputöiden parissa uudiskohteella Tampereen keskustan kupeessa. Työtehtäviisi kuuluu esim. vesi-imurointi, suojausten tekeminen ja poisto, rakennusjätteen käsittely sekä kulkuväylien yleinen puhtaanapito. Alan ammattilainen kyllä tietää mistä on kyse ja millaista työtä on luvassa.

Odotamme aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta ja etsimämme henkilö onkin toimelias ja aikaansaava tekijä, jolta sujuu töiden järjestely ja työtehtävien priorisointi. Homma sopii henkilölle, joka nauttii fyysisestä työskentelystä ja jonka asenne on kohdillaan!

Lisätietoja:
Työt sijoittuvat mukavasti arkipäiville klo. 7–15.30 väliin ja palkkaa maksamme kilpailukykyisen rakennusalan TES:in ja ennen kaikkea kokemuksesi mukaan. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Yhteydenottoa odottaen:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, Tampere, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.