Rakennussiivooja Ylöjärvelle

Kokoaikainen

Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 3.2.2023

Haussa Rakennussiivooja asiakkaallemme Ylöjärvelle

Rakennussiivoojana työskentelet rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen, sekä erilaisten aputöiden parissa asiakasyrityksemme uudistyömaalla Ylöjärvellä. Tuleviin työtehtäviisi kuuluu mm. kulkuväylien puhtaanapito, ylläpitosiivous, vesi-imurointi sekä rakennusjätteen lajittelu, ja kohteen edetessä myös muut avustavat tehtävät ovat mahdollisia.

Etsimämme henkilö on itsenäinen ja toimelias tekijä, jolta löytyy motivaatiota ja halua kehittyä työssä. Aikaisempaa kokemusta työstä raksalla emme sinulta vaadi, vaikka katsommekin sen tietty eduksesi – ennen kaikkea arvostamme kuitenkin reipasta asennetta!

Työt tehdään mukavasti arkipäivisin klo. 7–15.30 välillä ja tämän kohteen valmistuttua on mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle.  Koska työskentelet rakennustyömailla, työllistymisesi edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti, kokemuksesi huomioiden, joten kerrothan meille jo hakemuksessasi osaamisestasi!

Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja työtehtävästä: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, uudiskohde, Tampere, Pirkanmaa, Ylöjärvi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!