Rakennussiivooja Ylöjärvelle

Kokoaikainen

Hämeenkyrö, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.8.2022

Haussa toimelias rakennussiivooja uudiskohteelle Ylöjärvelle!

Rakennussiivoojana työskentelet rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen, sekä erilaisten aputöiden parissa asiakasyrityksemme koulutyömaalla Ylöjärvellä. Tuleviin työtehtäviisi kuuluu mm. kulkuväylien puhtaanapito, ylläpitosiivous, vesi-imurointi sekä rakennusjätteen lajittelu, ja kohteen edetessä myös muut avustavat tehtävät ovat mahdollisia.

Etsimämme henkilö on itsenäinen ja toimelias tekijä, jolta löytyy motivaatiota ja kykyä priorisoida työtehtäviä. Aikaisempaa kokemusta työstä raksalla emme sinulta vaadi, vaikka katsommekin sen tietty eduksesi – tässä on työtehtävä, jossa oikea asenne ratkaisee!

Työmaa on juuri alkanut, joten hommia on halutessasi tarjolla suoraan pidempikin pätkä. Työt tehdään mukavasti arkipäivisin klo. 7–15.30 välillä, joten aikaa jää muullekin. Koska työskentelet rakennustyömailla, työllistymisesi edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka ehdit hyvin suorittaa ennen töiden alkua. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti, kokemuksesi huomioiden, joten kerrothan meille osaamisestasi!

Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja työtehtävästä: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, uudiskohde, Tampere, Pirkanmaa, Ylöjärvi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.