Rakennussiivooja Ylöjärvelle, osa-aikainen

Kokoaikainen

Ylöjärvi

Haku päättyy 22.10.2021

Asiakkaamme kaipaa  osa-aikaista rakennussiivoojaa Ylöjärven työmaalleen!

Mitä?

Rakennusaikaista ylläpitosiivousta, mm. raivausta, imurointia sekä roskien lajittelua.

Milloin?

Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa ja päivät saat määritellä itse. Työn aloitus mahdollisimman pian ja kesto marraskuun puoliväliin.

Kenelle?

Sinulle joka kaipaat osa-aikaista joustavaa työtä. Voi olla opiskelija tai jo hieman kokeneempi siivooja, asenne ratkaisee!

Muuta?

Palkkaus rakennusalan TESiä mukaillen. Minimissään 11,05€/h + lomaraha. Lisäksi maksamme matkakorvaukset ja tulet saamaan kaikki tarvitsemasi työturvavarusteet meiltä! Ainoa vaatimus työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Soita meille heti ja voit olla jo ensi viikolla työmaalla! Raksatiimin Jenna vastaa kysymyksiinne arkisin klo 10-16 välillä.

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.