Rakennussiivooja SYKSY 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi

Haku päättyy 14.6.2023

Rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle syksylle 2023!

Meillä on nyt etsinnässä asiakasyrityksillemme osaavia ja reippaita rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin syksylle 2023. Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi ulkopaikkojen siistimistä, sisätilojen imurointia, kerrosten siistinä pitämistä ja tilojen pitämistä pölyttöminä. Työt voi aloittaa joustavasti elokuun loppupuolella/syyskuun alussa! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksista, ja muuta rakennusalan kokemusta katsotaan myös eduksi. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla löytyy aitoa halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Edellytämme myös hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa. Hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi, sillä työmaalla siirretään raskaitakin tavaroita. Auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi, sillä työmaat sijaitsevat välillä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa! Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus