Rakennussiivooja SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.8.2022

Moikka! Oletko kiinnostunut rakennussiivoojan työstä? Löytyykö sinulla kokemusta rakennussiivoojan monipuolisista tehtävistä? Jos vastaus on kyllä, olet etsimämme henkilö! Etsimme asiakasyrityksillemme oma-aloitteisia ja ahkeria rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin tulevalle syksylle 2022. Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa ulkopaikkojen siistimistä, sisätilojen imurointia, kerrosten siistinä pitämistä ja tilojen pitämistä pölyttöminä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta sekä motivoitunutta, toimeliasta ja ahkeraa asennetta työntekoon. Etsimämme henkilöt haluavat suorittaa työnsä mahdollisimman hyvin, sekä kehittyä ammattilaisena omassa työssä.  Edellytämme myös hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja suullista suomen kielen taitoa. Työ on välillä fyysisesti raskasta tavaroiden siirtäessä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Katsomme myös eduksi auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat sijaitsevat välillä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työssä toimiminen vaatii voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.  

Tarjoamme sinulle:
Saat meiltä vähintään rakennusalan TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Tämän lisäksi saat välittävän HR-tiimimme tueksi työsi varrelle. Tarjoamme myös mukavat ja laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme työntekijä, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo kesän aikana. Työn aloituksesta sovitaan tilanteesi ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.