Rakennussiivooja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 19.8.2022

Haemme asiakasyrityksiemme työmaille ahkeria rakennussiivoojia!

Työ sisältää rakennustyömailla siivousta, kuten ylläpitosiivousta, loppusiivousta ja yläpölyjen pyyhkimistä sekä P1-siivousta tai palovahinkokohteiden siivousta työkohteiden mukaan. Päivääsi voi kuulua myös rakennustyömaan avustavia töitä, esimerkiksi raivaamista ja tavaroiden kantoa. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus avustaa myös muissakin tehtävissä.

Toivomme sinulta löytyvän jo aiempaa kokemusta rakennussiivoojan tehtävistä sekä täysi-ikäisyyttä ja sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, koska työmaat voivat sijaita julkisen liikenteen ulkopuolella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa työskentelyotetta, innokasta ja ahkeraa asennetta sekä omatoimista otetta työtehtäviin. WorkPowerin kautta työskennellessäsi saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja asianmukaiset suojavälineet. Työsuhteesi ajan sinua auttaa Jyväskylän raksatiimi, joten jos sinulle tulee mieleen askarruttavia kysymyksiä, niin meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. 

Hakuprosessi

Jos kiinnostuit paikasta, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, millaista kokemusta olet jo hankkinut. Rennossa työhaastattelussa juttelemme sinusta sekä työhistoriastasi ja osaamisestasi lisää. 

Lisätietoja voit kysyä:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.