Rakennussiivooja, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.3.2023

Kesän 2023 kesätyöhaku rakennussiivouksen pariin on auki nyt!

Onko sinulla hakusessa monipuolinen rakennusalan työpaikka ensi kesälle? 

Etsimme innokkaita ja alasta kiinnostuneita rakennussiivoojia asiakasyritystemme työmaille kesäksi 2023. Vaikka kokemuksesta ei koskaan olekaan haittaa, me emme odota, että rakennussiivous olisi sinulla jo valmiiksi hanskassa – tarvitset vain oikeanlaisen asenteen, sillä työn opit tekemällä ja työmaalla saat kattavan perehdytyksen, jotta voit onnistua parhaasi mukaan.

Kesän työtehtäviä pähkinänkuoressa:

 

– työmaan ylläpitosiivousta, kulkuväylien raivausta ja rakennusjätteen käsittelyä
– erilaisten suojausten tekemistä, vesi-imurointia
– oman osaamisesi ja halukkuutesi mukaan erilaisia aputöitä raksalla

 

Toivomme, että sinulla olisi:

– vähintään 18 vuotta ikää
– omatoimisuutta ja reipas työote
– voimassa oleva, Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti

– ennen kaikkea toivomme innostunutta asennetta töiden tekemiseen ja uusien asioiden oppimiseen

Kesällä 2023 pääset varmuudella kerryttämään monipuolista työkokemusta, kehittämään itseäsi ja verkostoitumaan alan isompien toimijoiden kanssa. Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille ja vuokratyösuhteen yksi lyömätön etu onkin, että sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa töitä vielä kesän jälkeenkin, joko kokoaikaisesti tai satunnaisesti vaikkapa opiskelujen ohessa – juuri niin kuin sinulle itselle parhaiten sopii!

Työt voit aloittaa joustavasti oman tilanteesi mukaan. Palkkaan maksamme Rakennusalan työehtosopimusta noudattaen, mutta palkan lopulliseen suuruuteen vaikuttaa tietenkin aikaisempi kokemuksesi. Työaikasi on arkipäivisin klo. 7–15.30, joten aikaa jää mukavasti muillekin kesäriennoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteyksissä – tai vaihtoehtoisesti voit soittaa meille suoraan ja varataan sinulle haastatteluaika!

HR-koordinaattori Katri – 040 832 4363

HR-koordinaattori Sami – 040 667 9544

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuoden ajan ja tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Työsuhteesi ajalle saat Tampereen raksatiimin tuen ja laadukkaat työvaatteet.

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, kesätyö 2023, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennus, raksa, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!