Rakennussiivooja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.1.2022

Kesä 2022 lähestyy hurjaa vauhtia! Etsinnässä kesäksi kokeneempia sekä hieman kokemattomampia rakennussiivoojia Pirkanmaan rakennustyömaille.

Voit olla kokenut konkari tai rakennussiivouksesta kiinnostunut tuleva timanttinen ammattilainen. Asiakkaamme antavat sinulle työmaalla kattavan perehdytyksen, jotta voit onnistua parhaasi mukaan ja kehittää omaa ammattitaitoasi vielä asteen paremmaksi! Sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa töitä tiimissämme myös kesän loputtua!

Kesän työtehtävät pitävät sisällään:
– suojausten tekemistä
– työmaan ylläpitosiivousta
– muita pieniä aputöitä

Toivomme, että sinulla olisi:
– laadukas ja tarkka työote
– innostunut asenne töiden tekemiseen ja uusien asioiden oppimiseen
– omatoimisuutta työmaan siisteyden ylläpitämiseen
– voimassa oleva työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset kurkkaamaan täältä. Työt alkavat joustavasti oman tilanteesi mukaan, viimeistään kuitenkin kesällä 2022! Palkkaa maksamme sinulle aikaisemman kokemuksesi mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Työaika normaalisti arkipäivisin klo. 7-15.30 mikä mahdollistaa nauttimisen myös kauniista kesäilloista!

Kiinnostuitko tästä kesätyömahdollisuudesta?
Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin osaan olla sinuun mahdollisimman pian yhteyksissä tai soita minulle suoraan numeroon 040 676 6383 Yhteydenottoasi innolla odottaen – HR-koordinaattori Ira Martin, 040 676 6383

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, rakennussiivooja Pirkanmaa, kesätyö 2022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.