Rakennussiivooja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 8.7.2022

Kesä 2022 on jo täällä ja Me WorkPowerilla metsästämme tekijöitä rakennussiivouksen pariin – olisitko se sinä?

Voit olla työtön, opiskelija, tai muuten vain rakennussiivouksesta kiinnostunut henkilö! Vaikka kokemuksesta ei koskaan olekaan haittaa, me emme odota, että rakennussiivous olisi sinulla jo hanskassa – työmaalla saat takuulla kattavan perehdytyksen, jotta voit onnistua parhaasi mukaan.

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille ja vuokratyösuhteen yksi lyömätön etu onkin, että sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa töitä vielä kesän jälkeenkin, joko kokoaikaisesti tai satunnaisesti juuri niin kuin sinulle itselle parhaiten sopii.

Kesän työtehtävät pähkinän – tai vaikka hedelmän kuoressa:
– erilaisten suojausten tekemistä, vesi-imurointia
– työmaan ylläpitosiivousta ja kulkuväylien raivausta, rakennusjätteen käsittelyä
– muita pieniä aputöitä raksalla

Toivomme, että sinulla olisi:
– vähintään 18 vuoden ikä
– innostunut asenne töiden tekemiseen ja uusien asioiden oppimiseen
– omatoimisuutta ja reipas työote
– voimassa oleva työturvallisuuskortti

Työt voit aloittaa joustavasti oman tilanteesi mukaan. Palkkaa maksamme sinulle aikaisemman kokemuksesi mukaan rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työaikasi on arkipäivisin klo. 7–15.30, joten aikaa jää mukavasti muillekin kesäriennoille.

Kiinnostuitko tästä kesätyömahdollisuudesta?
Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin osaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteyksissä tai soita meille suoraan ja varataan sinulle haastatteluaika!

HR-koordinaattori Katri – 040 832 4363

HR-harjoittelija Sami – 040 667 9544

Hr-harjoittelija Mikko – 040 572 3535

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla pian 20 vuoden ajan ja tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla.

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennus, raksa, Pirkanmaa, Tampere, kesätyö 2022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.