Rakennussiivooja KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Haku päättyy 11.7.2022

Onko kesän työkuviot mielessä? Mitä jos pukisit rakennussiivoojan saappaat jalkaasi ja astuisit sisään rakennusalan ihmeelliseen maailmaan!

Me WorkPowerilla etsimme asiakasyrityksellemme kesäksi rakennussiivoojia monipuolisille työmaille Tampereelle. Rakennussiivoojan työ on hyvin monipuolista ja työtehtäviin kuuluu mm. kulkuväylien siivoamista, tavaroiden kantamista, suojauksien tekemistä ja poistoa sekä vesi imurointia. Aikaisempi kokemus rakennus- ja/tai muusta siivouksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ itsessään opettaa hyvinkin nopeasti ja näissä hommissa pärjäät rohkealla asenteella ja hyvällä tekemisen meiningillä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja tarkemman aloitusajankohdan pystymme sopimaan haastattelussa. Työaika normaalisti ma-pe kello 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän oman osaamisen mukaan Rakennusalan TESiä käyttäen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Työntekijämme saavat käyttöönsä laadukkaat työturvallisuusvaatteet, raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut sekä välittävän ja ammattitaitoisen HR-tiimin avun koko työsuhteensa ajaksi.

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, harjoittelija

0406679544

 

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennussiivooja, siivousalan työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.