Rakennussiivooja, Jyväskylä

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 24.7.2024

Haemme rakennustyömaan siivoojia Jyväskylän seudulla sijaitseviin rakennustyömaakohteisiin.

Rakennussiivoojan tehtäviin sisältyy työmaan siisteyden ylläpitoa, tilojen suojausta ja suojausten poistoa, vesi-imurointia ja yleistä työmaa-alueen kunnossapitoa. Työtä on tarjolla asiakkaiden tilausten mukaan ja kesto vaihtelee kulloisenkin työmaan tarpeen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet toimelias ja oma-aloitteinen tyyppi, joka viihtyy fyysisen työn parissa ja sinulta löytyy hyvä asenne työtä kohtaan. Rakennussiivous vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa. Loppusiivousosaamisesta iso plussa.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voi tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä tästä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole edellytys. Useat työkohteet sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Keikkatyö luo vapautta – rakennussiivoojan työ on keikkatyötä. Se on joustava vaihtoehto, sillä keikkatyöntekijänä voit valita millä ajanjaksolla haluat vastaanottaa työtä ja milloin et. Saat vapauden sovittaa työaikasi yhteen opiskelun, perhe-elämän, lomien tai harrastusten kanssa. Muistathan kuitenkin, että saat palkan vain tehdyistä työtunneista. Keikkatyö on myös monipuolista, kun pääsee näkemään erilaisia työmaita ja tekemään erilaisia työtehtäviä. Lisäksi verkostoitumisen näkökulmasta uusien henkilöiden tapaaminen työmailla on plussaa mahdollisen urasi kannalta.

Meillä menestyy työntekijä, jolla on seuraavat asiat hallussa:

  • Yhteistyötaidot – työtä tehdään usein tiimissä, joten vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Se ei kuitenkaan ole sama kuin sosiaalinen luonne, sillä meillä jokainen saa olla oma itsensä, mutta yhteistyökykyisyys on menestyvän työelämän edellytys.
  • Halu kehittyä – rakennusala ei ole rakettitiedettä – oma-aloitteisella ja innokkaalla asenteella erotut joukosta
  • Fyysinen kunto – rakennusalan työ on usein fyysisesti vaativaa, joten hyvä peruskunto on tärkeää
  • Kädentaidot – rakennusalan tehtävissä tehdään työtä käsillä ja erilaisilla laitteilla ja työkaluilla
  • Työturvallisuusnäkökulma – rakennustyömaalla tulee noudattaa annettuja turvallisuusohjeita ja -käytäntöjä tarkasti

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja tutustumaan erilaisiin työmaihin! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleisesti rakennussiivoojan tehtävissä: 11,94 €/h – 13,45 €/h, toki huomioon ottaen rakennusalan osaamisesi. Lisäksi saat hyvät työvarusteet sekä WorkPowerilla työntekijän apuna on innostunut ja huolehtiva Jyväskylän raksatiimi, johon kuuluu Anniina, Heidi, Jouni ja Linda. Meidät saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Mikäli kiinnostuit rakennussiivoojan tehtävistä, niin laita hakemusta tulemaan pian järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valintoja keikoille teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla saat ovet auki monipuolisille työmaillemme!

 

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi / 040 620 2445

WorkPower – yllättävän hyvää työelämää

Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Välillä on noustu raketin lailla ylös ja toisinaan tultu alas, nopeammin kuin laskuvarjohyppääjä ilman varjoa. Tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty.

WorkPower on perhe, joka on lähtenyt laajenemaan tamperelaisesta perheyrityksestä. 20 vuoden taipaleella olemme kääntäneet jopa ne sakeimmat lumimyräkät eduksemme, usein tahdolla, nykyisin myös taidolla.

WorkPower on vastuullinen, luotettava ja työllistävä kumppani työelämässä. Me tarjoamme yllättävän hyvää työtä. Toimi jo tänään, haut ovat käynnissä 24/7.

Ilmoitusnumero: 109697488

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus