Rakennussiivooja Hämeenlinnaan, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 30.6.2022

Etsimme pikaisella aikataululla rakennussiivoojaa Hämeenlinnaan!

Oletko vielä kesätöitä – tai ihan vaan vaikka töitä vaille? Asiakasyrityksemme Hämeenlinnassa etsii nopealla aikataululla uudisrakennukselle rakennussiivoojaa tekemään yläpölysiivouksia ja erilaisia suojauksia. 

Eduksi katsomme kokemuksen rakennussiivouksen parista, mutta ennenkaikkea tekevä asenne on se mikä ratkaisee! 

Voit siis olla rakennussiivouksen kokenut konkari tai vasta-alkaja, jämäkkä asenne ja kyky priorisoida on se mitä etsimme. Palkkaa maksamme aina Rakennusalan TES:in mukaan, kokemuksesi kuitenkin huomioon ottaen. Töitä on tarjolla alustavasti ainakin kesä-heinäkuun vaihteeseen, ja mahdollisesti pidempäänkin! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Laita rohkeasti hakemusta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

avainsanat: rakennussiivooja, raksa, Hämeenlinna, siivooja, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.