Rakennussiivooja Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 5.7.2022

Nautitko työstä, jossa pääset näkemään työsi tuloksen? Rakennussiivoojana pääset tekemään työtä, jolla on merkitys!

Rakennussiivoojana olet vastuussa työmaan siisteydestä ja näin ollen myös työturvallisuudesta. Siisteys on jokaisen työmaan etenemisen edellytys. Työtehtäviisi kuuluvat mm. raivaus- ja siivoustyöt sekä erilaiset suojaustyöt. Oman osaamisen mukaan sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä.

Haemme tekijää, jolla olisi jo jonkin verran kokemusta rakennussiivoojan työtehtävistä. Vaikka katsommekin kokemuksen eduksesi, loppupelissä tärkeintä on kuitenkin reipas ja iloinen asenne sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti. Työaika mukavasti arkisin ma-pe klo. 7-15:30. Työskennellä voit omien aikataulujesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti. Palkkaus rakennusalan TES mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja näin olet heti mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: raksa, työmaa, rakennussiivooja, kokopäivätyö, Hämeenlinna, HML

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.