Rakennussiivooja Hämeenlinna, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Hämeenlinna, Tampere

Haku päättyy 29.6.2022

Kesä on jo täällä, mutta vielä olisi etsinnässä rakennussiivoojia Hämeenlinnaan!

Työsi raksasiivoojana tulisi sisältämään monipuolisesti erilaisia rakennussiivoojan tehtäviä Hämeenlinnan rakennustyömaalla. Työnkuva koostuu pääsääntöisesti raivaustöistä, työmaan ylläpitosiivouksesta, rakennusjätteen käsittelystä, sekä erilaisista suojaustehtävistä. Lisäksi tehtäviin voi kuulua erilaisia aputehtäviä työmaan tilanteen ja etenemisen mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, jotta voit hakea!

Kesällä 2022 meidän tiimissä:

– pääset kerryttämään monipuolisesti työkokemusta rakennusalalta
– saat kattavan perehdytyksen sekä osaamistasi vastaavia työtehtäviä
– saat mukavia työkavereita ja kilpailukykyisen palkan

Palkkaa tulemme maksamaan koulutustaustasi ja aikaisemman työkokemuksesi mukaan Rakennusalan TES noudattaen. Työsuhteeseen kuuluu palkan lisäksi tietenkin matkakorvaukset ja laadukkaat työvarusteet, sekä HR-tiimimme jatkuvan tuen kesätöidesi ajalle!

Laita hakemusa pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi!

Yhteystiedot: 

HR-koordinaattori Katri, puh. 040 832 4363

HR-harjoittelija Sami, puh. 040 677 9544

HR-harjoittelija Mikko, puh. 040 572 3535

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla pian 20 vuoden ajan ja tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla.

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennus, raksa, Pirkanmaa, Tampere, kesätyö 2022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.