Rakennussiivooja HÄMEENLINNA

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 14.8.2022

Heippa! Löytyykö sinulla kokemusta rakennussiivouksesta sekä oma-aloitteista otetta työntekoon? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Haemme nyt kokemusta kerryttäneitä rakennussiivoojia Hämeenlinnassa toimivalle asiakasyrityksellemme. Työtehtävät koostuvat muun muassa ulkopaikkojen siistimisestä, sisätilojen imuroinnista, kerrosten siistinä pitämisestä ja tilojen pitämisestä pölyttöminä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta sekä reipasta asennetta työntekoon. Tämän lisäksi toivomme hakijoilta aitoa halua kehittyä omassa työssään. Edellytämme hakijoilta myös täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Kyseinen työ on fyysisesti raskasta tavaroiden siirtäessä, joten hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi. Auton käyttömahdollisuus on plussaa mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.  

Tarjoamme sinulle:
Meidän kautta pääset työskentelemään rakennussiivouksen monipuolisten tehtävien parissa! Tämän lisäksi saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.