Rakennussiivooja HÄMEENLINNA

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 12.7.2022

Moikka! Löytyykö sinulla kokemusta rakennussiivouksesta sekä reipasta otetta työntekoon? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, olet etsimämme henkilö! Haemme tällä hetkellä kokemusta kerryttäneitä rakennussiivoojia Hämeenlinnassa toimivalle asiakasyrityksellemme. Työnkuvaan kuuluu muun muassa ulkopaikkojen siistimistä, sisätilojen imurointia, kerrosten siistinä pitämistä ja tilojen pitämistä pölyttöminä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta, sekä oma-aloitteista asennetta työntekoon. Tämän lisäksi toivomme hakijoilta aitoa halua kehittyä omassa työssään. Tehtävä edellyttä myös täysi-ikäisyyttäsujuvaa suullista suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.  Kyseinen työ on fyysisesti raskasta tavaroiden siirtäessä, joten hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi. Auton käyttömahdollisuus on plussaa mutta ei välttämätöntä työn kannalta. 

Tarjoamme sinulle:
Meidän kautta pääset työskentelemään rakennussiivouksen monipuolisten tehtävien parissa! Tämän lisäksi saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.