Rakennuspeltiseppä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme nyt vahinkoalaan erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennuspeltiseppää Uudellemaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oletko kerryttänyt jo kokemusta rakennuspeltisepän tehtävistä? Löytyykö sinulta aitoa motivaatiota työntekoa kohtaan? Etsitkö urallesi uusia tuulia? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme henkilö! 
Työnkuva: 
Työtehtäviin kuuluu vuodon etsintää ja korjaamista, työnsuunnittelua, peltien valmistamista sekä asennusta. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta rakennuspeltisepän tehtäviä kohtaan. Kädenjälkesi on ammattitaitoista ja tuotat laadukasta sekä kestävää jälkeä. Sinulta tulisi löytyä aeimpaa työkokemusta rakennuspeltisepän töistä. Työt tapahtuvat vaihtuvissa kohteissa, joten mahdollisuus työskennellä ympäri Uudenmaan aluetta on tässä tehtävässä edellytys.
Hakuprosessi:
Tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä! Haastattelu tapahtuu WorkPowerin kanssa (etänä) ja tästä etenemme asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja: 
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
0401983888 (arkisin klo 10-16)
 
Avainsanat: kattotyöt, pellitys, peltiseppä, peltikattotyöt, rakennuspeltiseppä, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, raksa, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.