fbpx

Rakennusmies Hämeenlinnan työmaalle!

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 27.9.2021

Oletko monipuoliset rakennustaidot omaava rakennusmies Hämeenlinnasta? Hienoa, tulisitko meille töihin?

Etsimme tällä hetkellä kokeneita rakennusmiehiä asiakkaamme rakennustyömaalle Hämeenlinnaan. Työtehtävät määräytyvät aika lailla oman osaamisesi ja työmaan eri vaiheiden mukaan, joten olisi erittäin hienoa, jos voisit hakemuksessasi kertoa meille hieman aiemmista rakennusalan kokemuksistasi. Jos hakemusten lähettäminen tuottaa harmaita hiuksia, niin soita suoraan minulle ja liitän sinut mukaan hakuun.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, hyvinkin joustavalla aloitusajankohdalla. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, Rakennusalan TESiä noudattaen. Työaika normaalisti ma-pe kello 7-15.30.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuoden ajan. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet sekä ammattitaitoisen rakennustiimin avun koko työsuhteesi ajaksi.

Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, kirvesmies, Hämeenlinna, Kanta-Häme, vuokratyö

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.